top of page
Anchor 2

 

 

Kurser og workshops ​

 

Vi tilbyder kurser og workshops om 'procesledelse, der virker', dialogisk og engagerende procesledelse, effektive møder og konflikthåndtering.

 

Vi tilbyder kurser og workshops målrettet specifikke kontekster og udfordringer. Vi holder åbne kurser. Og vi skræddersyr kurser og workshops til jeres behov og muligheder.

 

Læs mere om vores kurser og workshops nedenfor.

Anker 1
Taller%20Bloc_edited.jpg

Effektive møder ​

 

Vil tilbyder kurser og workshops, der giver deltagerne praktisk erfaring med simple metoder til at holde effektive møder, hvor alle deltagerne bidrager aktivt til at nå i mål.

Facilitering af workshops

Vi tilbyder kurser og workshops, der giver deltagerne praktisk erfaring med enkle og effektive metoder til at facilitere workshops og andre 'gruppeprocesser' (møder, kurser, seminarer, strategiprocesser, etc.), hvor alle deltagerne bidrager aktivt. 

Målgruppe

Dialogisk procesledelse​

 

Vi tilbyder kurser og workshops, der giver deltagerne viden og værktøjer til at facilitere dialogiske møder, workshops og andre gruppeprocesser.

 

 

Konflikthåndtering ​

 

Vi tilbyder kurser og workshops om konflikthåndtering, hvor deltagerne får viden og værktøjer til at håndtere konflikter konstruktivt.

bottom of page