Networking%20Event_edited.jpg

Procesledelse

Vi hjælper jer med at finde kreative og holdbare løsninger på jeres fælles udfordringer og skabe relevante forandringer i fællesskab.

Konflikthåndtering

Vi hjælper jer med at håndtere konflikter, der forstyrrer og spænder ben for jeres samarbejde, relationer og resultater.

Kurser og workshops

​Vi tilbyder kurser og workshops om 

procesledelse og konflikthåndtering. Samt  om specifikke udfordringer relateret til samarbejde og dialog.  

 

Procesledelse

Som procesledere hjælper vi jer med at få talt om det, der er vigtigt for jer at få talt om. Konstruktivt og fremadrettet. Så I kan finde kreative og holdbare løsninger på jeres fælles udfordringer og skabe relevante forandringer i fællesskab. 

Dagsordenen og formålet er jeres. Vi sætter rammen og styrer processen, så alle får mulighed for at blive inddraget, hørt og inspireret af hinanden.

Vores tilgang er anerkendende. Uden at blive kvælende. I får plads til at kalde en spade for en spade og til at sige det højt, hvis kejseren er nøgen. 

Vi skræddersyr processen til jeres behov og leder den med begge ben på jorden.

 

Konflikthåndtering og mægling

Vi hjælper jer med at håndtere konflikter, der forstyrrer og spænder ben for jeres samarbejde, relationer og resultater.

Vi hjælper jer med forstå, hvad konflikterne handler om og bunder i. Og med at finde jeres egne holdbare løsninger på dem.

 

Vi tilbyder konflikthåndteringsprocesser for små og store grupper, individuel rådgivning og mægling mellem to eller flere parter i en konflikt.

Vi har lavet en podcast om vores tilgang til konflikthåndtering, som du kan høre her

Og du kan læse mere om vores workshops og kurser om konflikthåndtering her.

 

 

 

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops om dialogisk og engagerende procesledelse, effektive møder og konflikthåndtering.

Vi tilbyder kurser og workshops målrettet specifikke kontekster og udfordringer: for eksempel forældresamarbejde og samarbejdet i arbejdsmiljøorganisationer. 

 

Vi holder åbne kurser. Og vi skræddersyr kurser og workshops til jeres behov og muligheder.

Læs mere om vores kurser og workshops her.