Det vi gør

Det vi gør

 

Vi tilbyder dialogisk procesledelse, hvor vi hjælper vi jer med at få talt om det, I har brug for at få talt om - så I kan finde kreative og holdbare løsninger på jeres fælles udfordringer skabe relevante forandringer i fællesskab.

 

Vi hjælper jer med at håndtere konflikter, der forstyrrer og spænder ben for jeres samarbejde, relationer og resultater.

​Vi tilbyder kurser og workshops om dialogisk procesledelse og konflikthåndtering. Samt om specifikke udfordringer og muligheder relateret til samarbejde og dialog.

 

Og vi tilbyder sparring og rådgivning på projekter og processer med fokus på dialog og konflikthåndtering.

Procesledelse

Vi hjælper jer med at finde kreative og holdbare løsninger på jeres fælles udfordringer og skabe relevante forandringer i fællesskab.

Konflikthåndtering

Vi hjælper jer med at håndtere konflikter, der forstyrrer og spænder ben for jeres samarbejde, relationer og resultater.

Kurser og workshops

​Vi tilbyder kurser og workshops om 

procesledelse og konflikt-håndtering. Samt  om specifikke udfordringer relateret til samarbejde og dialog.  

Rådgivning 

Vi tilbyder sparring og rådgivning på projekter og processer med fokus på dialog og konflikt-håndtering.

 

Procesledelse

Som procesledere hjælper vi jer med at få talt om det, der er vigtigt for jer at få talt om. Konstruktivt og fremadrettet. Så I kan finde kreative og holdbare løsninger på jeres fælles udfordringer og skabe relevante forandringer i fællesskab. 

Dagsordenen og formålet er jeres. Vi sætter rammen og styrer processen, så alle får mulighed for at blive inddraget, hørt og inspireret af hinanden.

Vores faglige og metodiske afsæt er transformativ dialog. Vores tilgang er anerkendende. Uden at blive kvælende. I får plads til at kalde en spade for en spade og til at sige det højt, hvis kejseren er nøgen. 

Vi skræddersyr processen til jeres behov og leder den med begge ben på jorden.

 

Konflikthåndtering og mægling

Vi hjælper jer med at håndtere konflikter, der forstyrrer og spænder ben for jeres samarbejde, relationer og resultater.

Vi hjælper jer med forstå, hvad konflikterne handler om og bunder i. Og med at finde jeres egne holdbare løsninger på dem.

 

Vi tilbyder konflikthåndteringsprocesser for små og store grupper, individuel rådgivning og mægling mellem to eller flere parter i en konflikt.

Vi arbejder med konflikthåndering alle steder, men har særligt fokus på konflikthåndtering inden for kirken. Læs mere her

 

 

 

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops om dialogisk og engagerende procesledelse, effektive møder og konflikthåndtering.

Vi tilbyder kurser og workshops målrettet specifikke kontekster og udfordringer: for eksempel forældresamarbejde og samarbejdet i arbejdsmiljøorganisationer. 

 

Vi holder åbne kurser. Og vi skræddersyr kurser og workshops til jeres behov og muligheder.

Læs mere om vores kurser og workshops her.

 

 

 

Sparring og rådgivning

Vi tilbyder sparring og rådgivning på projekter og processer med fokus på dialog og konflikthåndtering.

 

Vi tilbyder sparring og rådgivning på projekter, der fokuserer på at styrke dialogen og/eller håndtere konflikter i en given kontekst – for eksempel blandt medarbejderne i en virksomhed eller på tværs af kulturelle og sociale skillelinjer i et lokalsamfund.

 

Og på projekter, hvor dialog og/eller konflikthåndtering er et middel til at nå et andet mål.

CENTER FOR DIALOG

 

Tønsbervej 152

4000 Roskilde

Danmark

Telefon: +45 28 86 21 11

Mail: kontakt@centerfordialog.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle