top of page
Networking%20Event_edited.jpg

Facilitering og procesledelse

Vi hjælper jer med at finde kreative og holdbare løsninger på jeres fælles udfordringer, og med at skabe relevante forandringer i fællesskab.

Konflikthåndtering & konfliktmægling 

Vi hjælper jer med at håndtere konflikter, der spænder ben for jeres samarbejde, relationer og resultater.

Kurser og workshops

​Vi tilbyder kurser og workshops om 

facilitering og konflikthåndtering.  

Networking%2520Event_edited_edited.jpg

Konfliktvejledning & coaching 

​Vi tilbyder individuel konfliktvejledning og coaching, hvor vi hjælper dig med at finde gode løsninger på dine egne konflikter og/eller med at finde ud af, hvad du vil, og hvordan du når dine mål.

Teamcoaching 

Vi tilbyder teamcoaching, der gør medlemmerne af jeres team bedre til at samarbejde om at løse fælles opgaver og nå fælles mål, uanset hvor gode eller dårlige de er til det i forvejen. 
 

Anchor 1

Facilitering og procesledelse

 

Som facilitatorer/procesledere hjælper vi jer med at samtale, samarbejde og samskabe, konstruktivt og fremadrettet. Så I kan finde kreative og holdbare løsninger på jeres fælles udfordringer og skabe relevante forandringer i fællesskab. 

Dagsordenen og formålet er jeres. Vi sætter rammen og styrer processen, så alle får mulighed for at blive inddraget, hørt og inspireret af hinanden.

Vores tilgang er anerkendende uden at blive kvælende. I får lov til at kalde en spade for en spade og til at sige det højt, hvis kejseren er nøgen. 

Vi skræddersyr processen (mødet, workshoppen, etc.) til jeres behov og faciliterer den med begge ben på jorden.

Konfliktmægling og konflikthåndtering i grupper

Vi hjælper jer med at håndtere konflikter, der spænder ben for jeres samarbejde, relationer og resultater - på arbejdspladser, i organisationer og i andre sociale sammenhænge, også privat. 

Vi hjælper jer med forstå, hvad konflikterne handler, og med at finde jeres egne holdbare løsninger på dem.

 

Vi tilbyder konflikthåndtering i/for grupper (fx kolleger på en arbejdsplads), og konfliktmægling mellem to eller flere parter i en konflikt.

Vi tilbyder individuel konfliktvejledning, som du kan læse mere om her

Vi arbejder med  forskellig former for konflikthåndtering (vejledning, mægling og kurser) på offentlige og private arbejdspladser. Det kan du læse mere om her.  

Du kan læse mere om vores workshops og kurser om konflikthåndtering her.

Anchor 2
Anchor 3

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops om konflikthåndtering, samt om ledelse og facilitering af møder, workshops og andre 'samarbejdsprocesser'.

Vi tilbyder kurser og workshops målrettet specifikke kontekster og udfordringer: for eksempel om samarbejdet i arbejdsmiljøorganisationer. 

Vi holder åbne kurser, og vi skræddersyr kurser og workshops til jeres behov og muligheder.

Læs mere om vores kurser og workshops her.

Terapi

Konfliktvejledning og coaching

Vi tilbyder konfliktvejledning, hvor vi hjælper dig - individuelt - med at blive afklaret omkring din konflikt, og finde ud af, hvordan du kan håndtere den på en god måde. 

Metodisk mindet konfliktvejledning om coaching, og vi tilbyder også 'almindelig' coaching, hvor vi hjælper dig med at finde af, hvad du gerne vil, og hvordan du når dine mål. 

Vi har har lavet en separat hjemmeside om vores tilbud om konfliktvejledning og coaching, fordi det kun er én af os, der tilbyder coaching. Den, hjemmesiden, finder du her

Konflikthåndterig og coachin

Teamcoaching

Intentionen med teamcoaching - når vi coacher et team - er altid at gøre teamets medlemmer bedre til at samarbejde om at løse fælles opgaver og nå fælles mål. Uanset hvor gode eller dårlige, de er til det i forvejen.

Du kan læse mere om teamcoaching her

Coaching 1920 x 1080 (11)_edited.jpg
Teamcoahing
bottom of page