top of page

Psykoterapi, familieterapi, supervision og undervisning 

Jeg bistår med udvikling og forandring. 


Jeg beskæftiger mig med og brænder for menneskers mulighed for at være i berigende fællesskaber. Det er i vores relationer, at det bøvl og de sårbarheder, der lever på vores inderside, kommer i spil, og det kan komme til syne som alt lige fra afstand til vrede.

 

Jeg hjælper mennesker med at være sig selv – sammen.

 

Det besværlige og smertefulde er del af ethvert levet liv, men det kan være vanskeligt at håndtere alene. Jeg bistår med udvikling og forandring for individuelle, par og familier samt fagpersoner, faggrupper og organisationer.

 

Samtaler på et evidensbaseret og teoretisk velfunderet grundlag 


Jeg har stor respekt for det mod, det kræver at åbne op for sin sårbarhed.

Derfor ligger det mig meget på sinde, at vi i samtalerummet mødes som terapeut/klient eller supervisor/supervisand, men i høj grad også som ligeværdige mennesker. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at du er tryg i rummet, og at du kan mærke, at jeg møder dig med empati; også når jeg udfordrer dig til at se nye perspektiver og handlemuligheder i dig selv og i dine relationer.
 

For at samtalen bliver værdifuld for dig, tilpasser jeg min tilgang efter hvad jeg oplever vil være give mening for dig og din proces.

Undervejs vurderer vi i fællesskab, om der er noget, jeg skal justere på, så du kan blive mere bevidst om og finde retning i netop det, der er vigtigt for dig

a5eucalyptus-1-moss-blush-e1605451148661_edited.jpg

 

Kontakt & mere om mig og mit arbejde

Du kan ringe til mig på telefon 61 71 54 80

 

Du kan skriver til mig kontakt@kirstinehockerup.dk

Og du kan læse meget mere om mig og mit arbejde på min egen hjemmeside, hvor du også kan booke tid hos mig, lige her. 

 

 

Kærlig hilsen, Kirstine Hockerup

bottom of page