top of page
Anker 1

 

 

Om os 

Vi laver procesledelse og konflikthåndtering, der hjælper mennesker med at samarbejde og samskabe, i det offentlige, i civilsamfundsorganisationer og private virksomheder, i Danmark og internationalt. 

Vi leder forskellige former for gruppeprocesser (møder, workshops, etc.), hvor vi hjælper mennesker med at tale sammen om- og samarbejde omkring emner og opgaver, som er vigtige for dem. Vi mægler i konflikter. Og vi tilbyder kompetenceudvikling indenfor procesledelse og konflikthåndtering.

Vi er fire konsulenter - Anna, Clara, Jesper og Lasse - med forskellige baggrunde og erfaringer. Af uddannelse er vi statskundskabere, antropologer, kaospiloter og konfliktmæglere. I praksis har vi arbejdet med dialog og konflikthåndtering som projektledere, undervisere og proceskonsulenter i mange år og i mange forskellige sammenhænge.

Foruden hinanden har vi en række dygtige samarbejdspartnere , som hjælper os med at løse opgaver, når der er brug for det. 

Faglig og metodisk afsæt

Vi arbejder med 'ren dialog', hvor det primære formål er, at skabe større gensidig forståelse mellem deltagerne i dialogen samt dybere indsigt i emnerne, de samtaler om.

Vores tilgang til dialog er formidlet i 'Dialoghåndbogen', som vi har været med til at skrive, og som kan downloades gratis her.

Når dialogen bliver vanskelig og der er negative spændinger og uoverensstemmelser på spil, bruger vi vores konfliktfaglige viden og redskaber, som er forankret i Center for Konfliktløsnings tilgang til konfliktarbejde.

Og vi kombinerer det med Liberating Structures: En meget lige-på og nede-på-jorden tilgang til procesledelse, som fokuserer på at gøre det så nemt som muligt for alle deltagerne i en gruppeproces (møder, workshops, etc.) at bidrage aktivt til at nå målet med processen - og så svært som muligt for dem ikke  at lade være. 

Vi har ikke fundet på noget af det selv, men vi har fundet vores egen måde at bruge det på. 

bottom of page