top of page

OM JEANETTE SAUERBERG, PRÆST OG KONFLIKTMÆGLER

 

Som præst i Folkekirken gennem otte år har jeg haft mange samtaler med mennesker, som var kørt fast i konfliktfyldte problemstillinger – ofte i forhold til familie eller kollegaer.

 

Nogle vælger at fjerne sig fra problemet ved at cutte kontakten eller sige op. Andre bliver, men oplever at konflikterne eskalerer i en grad, som skader de personlige relationer.

 

Fælles for de to reaktioner er, at de blokerer for en åben og ærlig dialog mellem parterne. Konflikterne fortsætter, og de sætter deres tydelige præg på den enkeltes livs- og arbejdsglæde.

Men konflikter er ikke nødvendigvis dårlige. De er en naturlig del af livet, og jeg er optaget af det potentiale de indeholder: Muligheder for at blive klogere på hinanden og på det, vi ser forskelligt på; for at styrke relationerne mellem os og finde nye løsninger på fælles udfordringer.

For mig er konfliktløsning kristendom i praksis. Mit arbejde er baseret på værdier som integritet, ærlighed og alles lige ret til at være en del af fællesskabet. Og jeg brænder for at støtte mennesker i at turde den åbne dialog, og for at opbygge arbejdsfællesskaber baseret på tillid og arbejdsglæde.

Derfor har jeg uddannet mig som konfliktmægler. Og derfor arbejder jeg med konflikthåndtering og mægling indenfor kirken. 

Læs om, hvad jeg tilbyder i samarbejde med Center for Dialog her.

 

Og du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 6166 4202 eller mail: jeanette@centerfordialog.dk

bottom of page